21 Aralık 2015 Pazartesi

DURUM BİLDİRİMİ**

Geldiiiim..

*BaeK A YEON SHOULDN 'T HAVE* BEN ÇOK SEVİYORUM BU KADINI YAA

Gelebildim sonunda.

Performans ödevlerimden başımı kaldırabilsem uğrayacağım da, bilgisayara sadece slayt hazırlamak için oturuyorum. Bitmiyor bu ödevler.

Bende biraz vakit ayırıp durum bildirimi yapayım dedim.

Haftaya sınavlarım başlıyor ve üstüne performans ödevleri. Başımı zor kaşıyorum. Sadece benim ödevlerim de değil, kız kardeşimin performanslarıyla da ben ilgileniyorum. Bir oraya bir buraya yakında mala döneceğim.

Pazartesi, salı ve çarşamba edebiyat kulübüm olduğundan geç saatlerde evde oluyorum. Geldiğim gibi de ödevlerle, derslerle ilgileniyorum. Perşembe boşum. Boş dediysem eğer o da dolu. Eve gelir gelmez dersler ve yine ödevler. Cuma günü de coğrafya kursu. Yani oldukça doluyum bu yüzden uğrayamıyorum buralara. O kadar yorgun oluyorum ki sabahları otobüste kitap okuyan, takip ettiği blogların yeni yayınlarını okuyan ben yolu uyuyarak geçiriyorum. Anlayacağınız 2-3 hafta yorgunluktan pestilim çıkacak..Normalde de günlerim böyle geçiyor ama performanslar üst üste yüklenince bir de sınav haftası gelince elim ayağım birbirine dolaştı.


Neyse onun dışında iyiyim Allah*a şükür. 
Bu arada hikaye yazmaya merak saldım. Merak saldım dediysem daha 2 tane hikaye yazdım.
Geçenlerde bundan burada bahsetmiştim. Hafta sonu hoca fanzin için bir şeyler yazmamızı isteyince ben de kolları sıvadım ve bir hikaye daha yazdım ama hikayeyi fanzinde yayınlamayacağız. Onun yerine bir yarışmaya göndereceğiz. Cidden çok heyecanlandım. Bu ilk hikaye yazma deneyimim olduğu için pek bir şey beklemiyorum. Yani ödül alma ya da dereceye girme gibi bir beklentim yok. Hikayemin yarışmaya gönderilmesi bile benim için bir başarıdır.

Hikayeyi size de okutmak, fikirlerinizi almak isterdim ama herhangi bir yerde yayınlayamam ama eğer dereceye giremezsem ve hikayem elimde kalırsa sizlerin de okuması için yayınlayacağım.

Ha bu gün kulüpte sınıftaki bir arkadaşla *erkek ve ismini hala bilmiyorum* münakaşaya girdik. Aslında böyle  şeylerden çekinirim ama kulüpte kendimi ifade edemeyeceksem nerede edeceğim.

Benim durum bildirimim de bu kadar.
Kendinize iyi bakın. Umarım en yakın zamanda tekrar gelirim.



16 yorum:

  1. Oh ne güzel bir bildirim!!!
    Her şeyin başı sağlık, yoğunluk yorucu olsa da güzel uğraşlar, çabalar.. Ödevler ve sınavlar yıl sonuna kadar birbirini takip eder ki nasıl geçti anlayamazsın, bu böyle :)
    Güzel sevindirici haber de var, bir hayli sevindim, hayırlısı olsun, böyle bir niyette olmak, o heyecanı tatmakta güzel, derece olsun olmasın ama olursa da taçlanmış olur ;)
    Kolay gelsin, başarılar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Daha ilk sınavları atlatamadan 2. sınavlar geldi. Ne ara geldii ne ara geçiyor belli değil. Pek bir hızlı :D
      Ben de çok isterim derece alayım ama beklenti içine girmek de istemiyorum :D Hayırlısı bakalım.
      Çok teşekkür ederim :D

      Sil
  2. Vaayy senin adına çok sevindim Soda! :D Bu harika bir haber, yoğun ama tatlı bir yoğunlukta ilerliyor sanırım günlerin. Um… o proje ödevleri benim de pestilimi çıkarttı resmen. Bir de son yılım olduğundan onun telaşına kapıldım. Dilerim hikayen için yüzünü güldüren bir netice alırsın. Şahsen hikâyeni okumayı çok isterim. Bir şeyler yazmaya başladım deyince hayli de merak etmiştim.
    Sınavların için de başarılar dilerim. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fazla yoğun geçmemesini dilerdim. Omuzlarım, kollarım hep ağrı içerisinde :P
      Proje ödevleri zaten her yıl başımın derdi, neyse ki ödev konusunda emeklerimin karşılığını alıyorum, bu beni biraz daha motive ediyor :D
      Sana da çok kolay gelsin. Bu arada sen ne okuyordun-soru işareti- :D
      Ay inşallah, yine de ben fazla umutlanmayayım ben :D
      Teşekkür ederim, sana da başarılar dilerim :D

      Sil
  3. hikayeleri sonra okuruz artık :) sınav ve perfolarda başarılar :) mat performans ödevi zor mu nası bişi :) modlar filan mı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.
      Matematik hocası performans vermedi, kitap, defter kontrolü yaptı ve ondan tam not aldım, ders içi performansımdan da 100 olmasa da yüksek bir not bekliyorum :D

      Sil
  4. Yarışmaya katılmana çok sevindim. Lise zamanlarımda yaptığım bir şeydi benim de. Edebiyat hocalarının itekleyip kakaklamasıyla olmuştu:) Elbette ki klişe tabirle önemli olan katılmak, ama bir derece de sevimli oluyor:)
    Performans ödevlerinde de ayrıca başarılar diliyorum:) Sabret:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni de ilk okulda iteliyolardı ama hiç katılmamıştım, uğraşamam diyirdum :D Demekki bugüneymiş :D
      Çok tesekkür ederim, okul basladığından beri sabretmeyi çok daha iyi öğrendım :D

      Sil
  5. Senin adına çok mutlu oldum umarım hikayen dereceye girer ve biz de okuruz sonra. Sınavlarında ve de ödevlerinde tabi başarılar dilerim canım.

    YanıtlaSil
  6. merabaaaa geçerken bi uğradııım :)

    YanıtlaSil
  7. Yarışmaya katılman çokzel olmuş,hikayeni merak ettim...okuruz bi an evvel umarım:)

    YanıtlaSil
  8. Blogun renkli ve güzel. Bu arada blog ismine de bayıldım. Bende seni beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Birazdan sizdeyim :D

      Sil

içinden geçirdiklerini dışa vurmaya ne dersin?