8 Ağustos 2015 Cumartesi

I'M JUST LOSER..


Şu sıralar kendimi zavallı ..bir başına gibi hissediyorum..
Sert gibi görünmeye çalışan bir korkak..

Yani böyle hissetmem normal bence..çünkü arkadaşım dediğim insanlar tarafından itildiğimi..bazen önemsenmediğimi falan düşünüyorum.

Aslında hepsi o kadar iyi insanlar ki..
Belki benim kuruntum..bilmiyorum ama gerçekten şu sıralar bom boş hissediyorum..

Aslında benim duygularım sürekli değişir,yani bir bakarsınız gülüyorum aa bir de ne olmuş moralim bozuk..dalgınım falan..

Şimdi Big Bang Loser*ı açın ve hislerimi dinleyin..
Bazen bu şarkının bana yazıldığını düşünüyorum.......yani ne kadar mutlu ne kadar güleç görünsem de içimde koskoca bir boşluk var..

Bazı insanlar beni  ortama hemen ayak uyduran,çabucak arkadaşlık kuran ve pozitif bir insan olarak görüyor..bence değilim

Korkularım var sayın okuyucu..





16 yorum:

  1. Tüm korkularımızı aşabildiğimizde özgür olabileceğiz sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşamımız boyunca maalesef korkular hep peşimizde olacak..Birini yensek diğeri arkamızda belirecek..yani ben öyle düşünüyorum..Belki onlarla yaşamayı öğrenmeliyiz..yenmeye çalışmak yerine.

      Sil
  2. Benim gibisin..Uzaktan pozitif,komik,arkadaş canlısı,Içinde ne acılar yaşadįğını hiç kimse bilmiyor.Bazen bencil oluyorsun,o iyi insanları hakketmediğini düşünüyorsun.Bence en iyisi kendin gibi olman..Içindeki korkuyu yenip artık uzaktaki halini içine yansıtmalısįn.Dışarda pozitif olduğun gibi içindede pozitif ol.Seni mutlu görmek beni de mutlu eder :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde dışımda içimde birdir ama kendi başıma kalınca..yalnız olunca her şeyin biriktiğini hissediyorum ardından da bir boşluk..
      Bundan sonra zaten hem içimde hem de dışımda yalnız kalsam bile aynı olmayı hedefliyorum..Bu yazıda içimi dökmek içindi :D
      Teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım..mutluluk paylaştıkça çoğalır..

      Sil
  3. Bende bomboş hissediyorum kendimi ve artık gerçek dostun anlamını gerçekten ama gerçekten bilmiyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim arkadaşım var ama umursamıyorum.Arkadaşa ihtiyacım yok ama yine de konuşacak birisi 8lması iyi.Kendin için hayatını yaşa.Arkadaşa pek gerek duyuyorum :/

      Sil
    2. Yalnız degilsiniz, şu aralar herkes mi oyle acaba. Ortamı neşelendirendim oysaki ama şuan neyin var sorusuna cevap verecek halim bile yok, soran da cok yok zaten. Bombos gecen zamandan baskasi yok elimde. Dostluk buralari terk edeli cok oldu

      Sil
    3. Şu aralar kendimle daha fazla baş başa olduğumdan olsa gerek sürekli bu his peşimde..sanırım ben de bilmiyorum 2 sene önceki arkadaşımın dostum dediğim insanın bana soğuk davranması..ne biliym..

      Sil
    4. Lisa ben de liseye kadar adam gibi arkadaş edinemeyen arkadaş denen şeyden zaman zaman nefret eden biriydim ama arkadaşa ihtiyacım var..hepimizin birilerine ihtiyaç duyuyoruz..ihtiyaç duyduğumuz kişi,biizi anlayan kişi kim olursa olsun bence o kişi dostumuz oluyor..

      Sil
    5. Adı Aşk Olsun benim bununla ilgili bir tezim var :P Ne kadar kendi başımıza kalsak kendimizle konuşacak o kadar çok zamanımız oluyor bu da bizi yani en azından beni boşluğa sürüklüyor..Okullar yok kafam boş olduğu için bu duyguları daha çok hissediyorum..Bence yok olan dostluk değil gerçek dostumuz bizi bir yerlerde bekliyor..ben buldum sanırım gerçek dostumu ama onunla da buluşacak zamanımız olmuyor ki böyle hissediyorum..

      Sil
    6. Umarım en kısa zamanda bu his geçer :(..

      Sil
    7. O dostu bulduysan sevindim senin adına :) ve o konuda cok haklısın, kendimle gecirecek cok fazla vaktim oldugu icin boyle oluyor, kelimenin tam anlamiyla işsizim :D

      Sil
    8. Bende öyle umuyorum Lisa :/
      Umarım hepimiz biran önce böyle hissetmeyi bırakır :P

      Sil
    9. Teşekkür ederim :)
      Bence bir yerlere gitmeyen ya da arkadaşlarıyla :P konuşmayan çoğu işsiz böyle hissediyor :P Kendimizi oyalayacak bir şeylere ihtiyacımız var :P

      Sil
    10. Oyalanacak bir seyler bulursan bana da soyle :D

      Sil
    11. bulursam yazarım buraya bir yere :D

      Sil

içinden geçirdiklerini dışa vurmaya ne dersin?