14 Haziran 2015 Pazar

FİLM YORUMU: PUNCH LADY


Daebak!!

Bu film için şu anlık bu kadar söyleyebileceğim sayın okuyucu :D

-Cümleleri kurmak için ve sıraya dizmek için kendine zaman verir-

Allah'ım ne güzel bir filmdir bu böyle.Şu zamana kadar izlediğim en güzel Kore yapımlarından biriydi. Hatta ilk 5'ime girer diyebilirim.

Ben dram sevmem ve mümkünse yanından bile geçmem.Ama bu sadece ''aşk dramı'' ya da ''romantik dram'' artık adına ne deniyorsa onun için geçerli.Ne bileyim birbirlerini sevdiği halde ki birbirini sevdiklerini bildikleri halde kavuşamayan aşıkları izlemeyi hiç sevmiyorum.

Ama bu aile dramı olunca işler tersine dönüyor.Cidden ağlamayı hiç sevmem, zaten ağlayamam da.Ne bir dizide, ne başka bir şeyde..
Ama bu tarz filmleri izlemeyi seviyorum.

Neyse dram dedim,aile dedim,daebak bile dedim peki ben neyden bahsettim??

işte bu film :

PUNCH LADY


Ben bu posteri her film arayışına girdiğimde görüyordum fakat hiç de bende merak uyandırmamıştı.Ama Koreantürk'ün spor konulu filmler arşivine girince dedim bari bu gün izleyeyim :D

Şimdi kendime soruyorum ''SEN BU FİLMİ DAHA ÖNCEDEN NİYE İZLEMEDİN??'' . Konusu çok güzel,oyuncular çok güzel,içinde spor da var, benim için tam anlamıyla mükemmel bir film.

Filme olan hislerimi konusunu verdikten sonra karakter analizinde ve ''YORUMUM'' başlığı altında itiraf etmeye devam edeceğim..Gel gelelim

KONUSUNA ;

Profesyonel dövüşçü kocası tarafından sürekli dayak yiyen Ha Eun en sonunda çektiklerine dayanamayarak kocasıyla ringde dövüşme kararı alır.

OYUNCULAR

HA EUN -Ji Won To-

Ben bu kadını cidden çok sevdim!! Oyunculuğu mikemmel. Şu an 49 yaşındaymış bu film 2007 yılında çekildiğine göre.. film de 41 yaşındaymış!!
 Ne yaptın sen hanım abla bu ne fizik bu ne güzelliktir yaw bu yaş da :D
Maşallah maşallah şu an da pek bir fit :D

Neyse hanım abla'nın yaşını öğrenip şok yaşadıktan sonra Ha Eun'un kişiliğine gelelim..
Ha Eun kocasından dayak yemeye devam edip sesini çıkartmazsa her şeyin normale döneceğini sanması kalbimi parçaladı.Cidden adam bir de Pro. Dövüşçü olunca o dayak sahnelerinde kafamda Ju Chang -hanım ablanın kocası-'a yapmadığım işkence kalmadı.

Dahası hanım abla'nın dövüşmeye karar verdikten sonraki hal ve hareketleri benim ''ablacım ne yaptın sen,nasıl başa çıkacan bu adamla''dememe devamında da ''ne olcakta bu ablaya gaz gelecek bir an önce kuvvetlenecek''diye sorup durama neden oldu.

Biraz daha devam edersem spo yersiniz o yüzden susup şu beynimde işkence ettiğim adama geçmiyorum. Geçmeyeceğim.Sadece fotosunu şöyle koyayım kimden nefret edeceğinizi bilin.


İşte bu ajushi :P

Hanım abla'nın kızı rolünde de Sulli var.Size bir şey diyeyim mi??
Oyuncuları araştırana kadar kızın Sulli olduğunu fark etmedim :D Film boyunca ''halla halla bu kızı ben nereden hatırlıyorum'' dedim ama aklıma bir türlü Sulli olduğu gelmedi.Neyse zaten kıza da uyuz oldum.Sürekli bir atarlar falan, neyse..

YORUMUM

İzleyin!!

Şu an boş musun?? hemen bu filmi izle.
Açıkçası erkek şiddetine çok güzel bir cevap verdi bu abla. Vallaha senaristin ellerinden de öpüyorum. Film havada kalmadı :D
İzlediğim için hiç bir pişmanlığım yok.

Ben bu diziyi saat 04:15 civarlarında bitirdim ve uyumak istemediğimden başka bir film daha izledim ve şimdi PC başındayım :D

Bu gün bir de kuzenimin nişanı var. Amağğğn nasıl dayancam, ben bu gece hiç yatmadım, paso film izledim :D
Yine de pişman değilim :D

Şimdi biraz uyumam lazım yoksa nişanda uyurum.Bu yüzden izlediğim diğer iki filmi nişan bittikten sonra inşallah kardeşim PC yi verirse yazarım.Aslında ilk izlediğim filmi yazacaktım -bu, bu gece izlediğim ikinci film- ama bu filmi daha çok beğendiğim için ilk bunu yazma kararı aldım :D

Neyse sizlere günaydın bana iyi uykular :D

Diğer iki filmde görüşmek üzere :D









2 yorum:

  1. Yav o kadar da yorum yazmıştım, yayınla dememişim :DD Şimdi de aynısını yazamayacağım, kısaca; Daha başlığı görünce filmi çok merak ettim. Bayan Yumruk sjsjsj

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya tüh işe bak.

      Neyse ben çok sevdim izlemeni öneririm :D

      Sil

içinden geçirdiklerini dışa vurmaya ne dersin?